Derčeva 35, Lj. ali Gameljne 93, Lj. (klik za več info)
jana.lieber@gmail.com
040 500 939

NEGA OBRAZA - pozamezno

Izvajam profesionalno nego obraza za vse starostne skupine. Uporabljam izključno vrhunske in visoko kakovostne izdelke.

Osnovna nega

Prvi obisk, posvet, površinski sadni piling, encimski piling, masaža, maska in krema.
Nega traja 40 min, cena 40 EUR z DDV.

Anti-age

Nega z uporabo izdelkov iz linije ‘anti-age’, ki upočasnjuje proces staranja kože. Nega omogoča hiter efekt ‘liftinga’, učinkovine v izdelkih pa spodbujajo nastanek kolagena in medceličnih snovi ter povečujejo navlaženost, tonus in elastičnost kože. Obenem sestavine omogočajo hitrejšo obnovo epidermisa, nevtralizirajo proste radikale in ščitijo kožo pred zunanjimi vplivi.
Nega traja 80 min, cena 80 EUR.

Nega za ženske, ki vedo, kaj hočejo

“Le najboljše je dovolj dobro zame.” Nega z izdelki, primernimi za posameznico, v kombinaciji s popolnim razvajanjem. Ko se nebesa dotaknejo zemlje!
Nega traja 90 min, cena 100 EUR

Najstniška nega

Brezbolečinska (atravmatska) nega mladostniške kože. Namenjena je vsem tipom kože, še posebej pa osebam, ki imajo masten/mešani tip kože, ter osebam z odvečnim izločanjem sebuma (loja), s hiperkeratozo, razširjenimi porami in mozolji.

Nega je povsem neboleča, saj pri delu uporabljam profesionalne izdelke za delo v salonu in tudi za domačo uporabo z visoko vsebnostjo A/septika.

Stranka dobi v salonu natančno razlago o pomembnosti nege doma in tudi navodila za uporabo izdelkov. Nega traja 60 min, cena 50 EUR.

Zrela nega - brezbolečinska (atravmatska)

Namenjena je odraslim, ki imajo težave s kožo. Sem spadajo vsi s težavami obolelih lojnic, zaradi katerih te izločajo preveč ali premalo loja (seboroični dermatitis, atopični dermatitis, koža z razširjenimi kapilarami – teleangioektayije na licih …). Nega je sestavljena in prilagojena vsaki posamezni stranki. Nega traja 60 min, cena 65 EUR.

Nega za moške

Zanj, ki je rad urejene in negovan. Nega z ustreznimi izdelki za negovanje moške kože.
Nega traja 50 min, cena 50 EUR.

Nega z razvajanjem

Ko se duša in telo zlijeta v eno. Po upoštevanju vseh navodil za vsakodnevno nego kože z ustreznimi izdelki nastopi čas za razvajanje. Izbrani izdelki in pomirjujoča masaža obraza delajo čudeže. Popolno razvajanje duše in telesa!
Nega traja 80 min, cena 80 EUR.

NEGA OBRAZA - paketi

Izbirate lahko tudi med 3 paketi, ki sem jih za vas pripravila že vnaprej.

SAMOZAVEST(E)N/A

MASTNA KOŽA, AKNE / Sodite med tiste, ki imajo nenehne težave s kožo? Se pritožujete nad mozolji, kožnimi nečistočami, neravno ali mastno kožo, zaradi katere vam peša tudi samozavest? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je ta nega več kot ustvarjena za vas. A brez skrbi: s skrbnim vzdrževanjem kože in uporabo ustreznih izdelkov bo vaša koža kmalu zadihala v vsej svoji novi lepoti.

Paket vsebuje:

  • svetovanje o stanju kože in njeni nadaljnji negi: 10 EUR
  • 3x nega v salonu (prilagojena stanju kože)

Cena paketa s popustom: 195 EUR 150 EUR

PREROJEN/A

(SUHA KOŽA, ATOPIJSKI DERMATITIS) / Je vaša koža suha ali celo zelo suha? Vas srbi, včasih se vam tudi lušči, ali pa imate občutek, kot da vam jo nekaj zateguje? Koža vam bo hvaležna, vi pa se boste počutili kot prerojeni, ko bo negovana z izdelki iz linije KUKUI, namenjenimi obnavljanju dehidrirane in izsušene kože vseh tipov. Olje oreščka kukui in makadamije, ki ju vsebujejo preparati, intenzivno vlažijo in hranijo kožo, ter vzpostavijo zaščitno pregrado, ki je najpomembnejši element zdrave kože.

Paket vsebuje:

  • svetovanje o stanju kože in njeni nadaljnji negi: 10 EUR
  • 3x nega v salonu (osnovna nega in kasneje nega za ohranjanje stanja)

Cena paketa s popustom: 210 EUR 180 EUR

VREDNA

Ste med tistimi damami, ki, kot radi rečemo na pol v šali, na pol pa zares – doma podpirajo tri stebre, saj skrbite za celo družino, za povrh pa si prizadevate biti uspešni tudi v službi? Če je tako, vam verjetno nenehno zmanjkuje časa zase in za trenutke, ko bi povsem odklopili zunanji svet in se prepustili blagodejnemu razvajanju. Ne pozabite se postaviti na prvo mesto, saj si zaslužite le najboljše – in ta paket je točno to, o čemer že dolgo sanjate!

Paket vsebuje:

  • svetovanje o stanju kože in njeni nadaljnji negi: 10 EUR
  • 3x nega v salonu (vsaka nega je edinstvena, drugačna in povsem prilagojena zgolj vam in vašim trenutnim potrebam)            

Cena paketa s popustom: 240 EUR 210 EUR