Derčeva 35, Lj. ali Gameljne 93, Lj. (klik za več info)
jana.lieber@gmail.com
040 500 939

Oseb(nost)no svetovanje

Kaj je to?

Osebno(stno) svetovanje je oblika podpore in spodbude vsem, ki so se izgubili na svoji poti skozi življenje, da znova najdejo svoj smisel ter se naučijo slediti svojim željam in sanjam.

Zakaj?

Ker želim združiti zunanjo lepoto z notranjo. Če smo namreč zadovoljni sami s sabo in srečni, bomo svoj notranji mir izžarevali tudi navzven.

Komu je namenjeno?

Vsem, ki se ne počutijo dobro in imajo občutek, kot da jim v življenju nekaj manjka, ali pa so potrti in žalostni ali jih tare občutek hude osamljenosti. Vsem, ki so izgubili samega sebe in ne najdejo več kompasa za prijazno plutje skozi življenje. Vsem, ki ne zmorejo komunikacije z najbližjimi (na primer z najstniki). Vsem, ki čutijo, da bi bilo treba nekaj spremeniti, pa ne vedo, kako. Vsem, ki jih je strah psihoterapevtov ali psihiatrov.

Kje?

  • Na varni lokaciji v zavetju terapevtske sobe, kjer se je ‘dovoljeno’ tudi zjokati ali se nasmejati do solz,
  • med sprehodom ob Savi, ob blagodejnem šumenju vode,
  • med hojo na Šmarno goro.

Zakaj ob moji pomoči?

Ker poznam vse občutke, ki tarejo slehernega posameznika. Ker se z nečim ‘višjim in večjim’ ukvarjam že dobra štiri leta in vam lahko pomagam na podlagi lastnih izkušenj ter vam obenem skrajšam kakšno pot do spoznanj.

In tudi zato, ker se bom – kadar sama ne bom kos kakšnim vašim kompleksnejšim občutkom, težavam in podobnim stvarem – povezala s svojimi zunanjimi sodelavci.

Pogovor v varni sobi 60 minut 37 EUR  
Pogovor na zunanji lokaciji 60 minut 60 EUR