Derčeva 35, Lj. ali Gameljne 93, Lj. (klik za več info)
jana.lieber@gmail.com
040 500 939

Pokukaj v notranjost in prebudi svojo pravo lepoto

7 KORAKOV da polno zaživiš v svoji notranji in zunanji lepoti
3-mesečni program (srečanje 2x mesečno) oz. prilagojeno posameznici (srečanje 1x tedensko)

Povsem normalno je, da imamo kdaj slab dan in si nismo všeč … Vendar, če smo povezani s seboj in se slišimo si lahko priznamo svojo unikatnost. Edinstvenost. Poiščemo svoje prednosti in jih podpremo. Vse ženske imamo željo, da izgledamo in se počutimo lepe.

Pri svojem delu srečujem ljudi, ki imajo podobno situacijo kot jo imam sama. In če si dovoliš in življenje vzameš v svoje roke, potem ti obljubljam rezultate, ki jih boš občutila ter živela.

palckaNa podlagi svojih znanj, izkušenj in odličnega učenja vem, da se spremembe pričnejo s 7 koraki, pri katerih ponovno prebudimo občutke, ki so vaši, a smo jih zaradi vzgoje in prepričanj tekom življenja pozabile.

  1. Prizali si boste, da si želite spremembe.
  2. Zavedali se boste, da je temelj v vas najbolj pomemben od vsega.
  3. Pričeli boste z zavedanjem, da ste unikat.
  4. Vzpostavili boste povezavo s svojim notranjim čutom in ga pričeli poslušati.
  5. Dovolili si boste, da boste sebi namenili več časa.
  6. Dovolili si boste negovati svojo unikatno lepoto.
  7. Pričeli si boste postavljati cilje, ki vam bodo v veselje in ponos.

Verjamem, da želite narediti spremembe, ker to berete. Verjamem, da si želite narediti prvih korakov k popolnemu občutenju sebe tako v notranjosti, kot zunanjosti. Prosim odgovorite si še 1x na vprašanja: Kaj pa danes, se rada vidiš v ogledalu? Si si všeč? Bi na sebi kaj spremenila?

Bi si želeli prijaviti na brezplačen 20-minutni pogovor z menoj?

Potem je vse, kar morate storiti, se prijaviti v polja spodaj. Po vnosu vaših podatkov, boste na svoj e-naslov prejeli še avtomatsko sporočilo, ki ga je potrebno potrditi, sicer vas sistem ne more shraniti v bazo. To je vse kar morate storiti, nato pa le počakate moje osebno povratno sporočilo. Veselim se, da se bova spoznali!

 

Z veseljem bom prehodila najbolj pomemben del poti z vami in vam stala ob strani. S spoštovanjem in željo, da skupaj poiščeva tvojo lepoto, te lepo pozdravljam.

Jana Lieber,
dipl. kozmetičarka in Praktic Coach