Derčeva 35, Lj. ali Gameljne 93, Lj. (klik za več info)
jana.lieber@gmail.com
040 500 939

Jana Lieber

JANA LIEBER, dipl. kozmetičarka / NLP Praktik coach

Zdi se mi, da ves čas stopam po stopnicah življenja.

Vzpenjam se počasi, a odločno, kdaj pa kdaj tudi malce negotovo, pa vendar na drugi strani z veliko mero optimizma in veselja do svojega dela ter z zavedanjem, da sem na pravi poti in da mi bo uspelo. Pri tem sem vesela vseh spodbud – tako strank, s katerimi se šele spoznavamo, kot tudi svojih kolegic in prijateljic, ki mi stojijo ob poti in me, kadar je treba, bodrijo, ter mi vlivajo motivacijo za nove življenjske korake.

Čutim, da prihajajo »nove energije«

– vsepovsod okrog nas so, zato sem vesela, da se jih vedno močneje in z večjo zavestjo zavedamo ter si jih upamo občutiti.

Prav zaradi vsega omenjenega je moj način dela zares poseben in edinstven: vesela sem, kadar stranka začuti, da so se med njo in mano vzpostavile posebne vezi – vezi predanosti in zaupanja, zaradi katerih »začutimo drug drugega« in zaradi katerih so tudi rezultati dela čisto drugačni.

Želim si, da bi ob moji pomoči začutili, kako edinstveni in neponovljivi ste, ter da je vredno sebe postaviti na prvo mesto. Ker potem je vse v življenju toliko lažje in lahkotneje …

Naj vam na tej poti pomagajo tudi kakovostni izdelki HL, izbrani po meri vaše kože in osebnosti, zaradi katerih boste zažareli v vsej svoji lepoti. Tisti, ki jo izžarevate od znotraj navzven!

Saj veste: lepota se začne znotraj …